JIMMIE'S WINKEL

JIMMIE'S WINKEL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 31 beoordelingen
10 aug 2021 om 16:57 going to order again when i have the chance
24 jul 2021 om 17:16 Already ordered twice, delicious food both times!
23 apr 2021 om 18:18 Snelle bezorging en erg lekkere broodjes
15 feb 2021 om 20:04 Geplande bezorging was 20 min te vroeg. Stokbrood aoli was een stokbroodje met knoflook saus.
12 feb 2021 om 10:19 Eten is het geld niet waard. Saucijzenbroodje 2.75 smaakt naar plastic. Broodje bal 5.95 smaakloos. We hadden 4 dingen, nooit meer!
20 jan 2021 om 20:07 Lekkere maaltijd!
20 jan 2021 om 17:30 Heerlijk vers broodje, goed belegd!
1 dec 2020 om 23:17 Een vegetarische lasagne besteld, hij was heerlijk. Goed gevuld en goed warm bezorgd. Een aanrader!
14 okt 2020 om 14:34 Broodje rosbief en hete kip zijn heerlijk! Ik kom zelfs mijn broodje nog wijzigen naar een andere. Top service!
3 okt 2020 om 1:40 Franse runderstoof zag eruit en smaakte als een magnetron maaltijd. Ik had 3 stukjes vlees, de rest was groenten in saus en de stukjes vlees waren taai. Jammer, ik had echt op een positieve ervaring gehoopt. Brood met aioli was okee, bezorging ook.
26 sep 2020 om 19:49 Heerlijke stampot en broodje bal lekker gegeten ga zo door.